St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 11 april 2012

Får det lov att vara lite mascara till tårtan?

Ja kära vänner, jag har ju alltid varit en sån där som gillar smink....helst massor med smink och med massa glitter och knalliga färger, så man kan experimentera lite! Jag hade därmed blivit överlycklig om jag hade fått en av tårtorna nedan!! Ubertjejiga, coola och sååååå läckra!

...

Jag hoppas jag får chansen att göra en liknande tårta någon gång för jag har så mycket idéer om vad jag ska göra! Metallicfärger, glitter och glamour skulle det så klart bli! Kanske ett sådant projekt till dotterns 15-årsdag?! Ooooooooo!!!!!!

Bilderna är tagna från googles bildsök "makeup cakes"


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping


1 kommentar:

  1. Hm min syster älskar smink precis som du . . . hon har en hel drös och lite till av allt man kan tänka sig. En sån här tårta skulle ju vara perfekt att göra till henne i sommar när hon fyller år.

    Fast jag vet inte om jag vågar mig på det. Har bara gjort två täckta enkla tårtor innan vintras. Men jag har ju lite tid på mig att öva ;)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)