St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 17 oktober 2012

Tjuvstart på en av julens smaker!

Jodå, kära vänner- jag har allt tjuvstartat med en av julens smaker redan nu. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig! 
Eftersom jag hade hand om fikat på jobbet idag, sista fikan innan mammaledigheten för övrigt, så passade jag på att göra saffransmacarons. Jag blev så oerhört sugen på detta häromdagen så då tog jag chansen och passade på när tillfället gavs. Och ÅÅÅÅÅÅååååååååå vad gott det är!!! Kan säga att det var svårt att låta bli att äta upp de små godingarna rätt från plåten. Dessa är ju faktiskt så smarriga att det inte behövs någon fyllning i, de går helt enkelt att äta som godis precis som de är...YUM! Men om man nu vill ha fyllning i (vilket jag så klart också hade vid dagens fikastund) så kan jag rekommendera apelsinsmörkräm- ljuvligt god kombination med saffranet!
Så tog jag tillfället i akt och gjorde lite violmacarons medans jag ändå var igång, måste säga att viol tillhör en av mina absoluta favoriter! Och visst är den lila färgen vacker?!

PS; för er som tycker att jag startat med julsmaken lite för tidigt:
Jag är gravid, jag FÅR faktiskt göra så ;)
Cravings ni vet!!! 


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)