St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 27 oktober 2012

Nu börjar det ta form och inte många veckor kvar!

Ja kära vänner, NU börjar det äntligen ta form- både sovrummet och bebishörnan! Och det känns såååååå skönt med tanke på att Charlie faktiskt kan komma när som helst. Jag har nu gått in i vecka 37 och det börjar kännas vill jag lova. Det går inte fort framåt nu inte och det blir inga längre promenader då det numera gör ganska ont i ryggen eftersom lille herrn redan har fixerat sig och trycker mot nerverna. MEN, det är bara till att bita ihop för snart får vi ju se vår lille prins!
Det känns verkligen helt ofattbart att det faktiskt är ett nytt litet liv vi ska få uppleva och det är en både fantastisk och skrämmande resa. 
Men, nog om det- jag tänkte bjuda på lite bilder från dagens projekt- bebishörnan och sovrummet. Det finns fortfarande lite saker kvar att göra men på det stora hela börjar vi bli klara :)
Bilderna är tagna nu på kvällen så ni får helt enkelt ha överseende med att de är lite mörka.Nu är det bara lite detaljer kvar!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)