St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 19 oktober 2012

Om man får drömma sig bort en stund....

...så gör jag det nog helst inne hos min favoritbutik Topiary! Åååååååhhhhh vad mycket vackra saker, man vill ju ha ALLT! Hade nog kunnat bosätta mig där bara för att få titta på allt fint. 
Och nu vet jag att julens alla vackra dekorationer snart är på väg in och ska packas upp, tror ni jag är nyfiken eller?! 
Så det blir nog en sväng in dit snart igen....om inte lille Charlie bestämmer sig för att komma tidigare då vill säga ;)
Visst är det lätt att drömma sig bort en stund när man ser allt vackert? Tänk om den där slogan "plötsligt händer det" plötsligt hände mig.......*drömmer lite till*....


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Å jag har fått för mig att du jobbade just i den butiken - så fel jag hade! ;)
    /Christine

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)