St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 13 oktober 2012

Lite kärlek och myyyyys i höstmörkret!

Ja kära vänner, nu är det verkligen höst ute! Regnet slår mot rutan och det är både kallt och blåsigt. Så visst är det då mysigt att kura ner sig under en varm filt med en god kopp varm choklad, tända ljus, en bra bok och en stor skål med godis?!

Och tänt ljus har vi gjort här hemma ikväll och det blir ju så galet mysigt!! Man vill aldrig gå utanför dörren och varför ska man när man har det så bra hemma?
Idag bjuder jag på lite fler "magbilder", den är inte så liten längre minsann. Snarare väldigt stor och badbollsliknande *pust*. Nu är det slutjobbat för min del och jag ska numera vara hemma och ta det lugnt. Och det behövs vill jag lova, för det börjar bli ganska tungt nu och lille Charlie är fortfarande väldigt busig därinne i magen. Nu ska jag bara njuuuuuta av sista tiden som är ca 6 veckor. Helt galet, det var ju nyss jag blev gravid????

Lilla skrutt och jag!

Kärlek!Tända ljus får man aldrig för mycket av!


Mormors vackra kristallkrona gör sig verkligen i mörkret.


Älskar vår kakelugn!!!!Myyyyyyyyyyyys!!!

Nu ska jag kura ner mig under filten igen och lyssna på regnet.

Hoppas ni har det bra i höstrusket! 


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)