St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 15 januari 2015

Älskade sonens fyllde 2 år!!
Ja kära vänner, nu har det varit tyst här på bloggen ett tag. Jag har passat på att vila upp mig under jul och nyår efter ett mycket händelserikt år och massor av jobb. Kan lova att det var välbehövligt och MYCKET skönt!

Lite innan jul så firade vi sonens andra födelsedag.
Denna älskade lille pojk med sina alltid leende ögon. Som en liten stormvind har han svept in våra liv och värmt våra hjärtan.
En busig, glad, sprallig, intelligent, varm, mysig och fullkomligt underbar liten kille som vi fått äran att älska utav hela våra hjärtan precis som vi gör med hans storasyster. Han kan verkligen konsten att charma alla i sin närhet!

Så sent omsider så vill jag så klart visa er min älskade sons födelsedagstårta! Jag funderade länge och väl på vad jag skulle ha för dekorationer då han är förtjust i både bilar, traktorer, bakning (japp, han går i mammas fotspår!!!), matlagning, stålmannen, barbie och mycket annat. Till slut föll valet på små apor eftersom han tidigare sett små apor jag modellerat som han blivit väldigt glad i. 
Så några busiga små apor fick pryda tårtan och Charlie blev stormförtjust vilket ledde till att han snabbt bet av huvudet på den ena. Hrm....

Tårtan är fylld med hallonmousse och mjölkchokladmousse. Den är täckt med marsipan och alla dekorationer är gjorda av sugarpaste.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)