St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 14 december 2014

About the book!!! Nya Lakritsboken- en sneakpeak!

Ja kära vänner, under hösten har jag fått den stora äran att vara med och bidra till den nya Lakritsboken. Och jag kan lova att det varit så oerhört roligt!!! Det är dessutom första gången jag fått fota mina egna bakverk och där bilderna används i boken, något som glädjer mig väldigt mycket.

Boken är skriven av Annica Triberg och Annika Wallin och den ges ut av bokförlaget Semic lagom till Lakritsfestivalen i Stockholm 21-22 mars 2015.

Boken innehåller mängder med intressant fakta om lakrits och såklart recept för både mat och bakning! 
Så håll ögonen öppna för denna lilla godbit för den är väl värd att införskaffa!! Tills dess att den kommer ut så bjuder jag er på en liten sneakpeak på råmaterialet av några av de foton jag tagit. Hoppas ni kommer tycka om dem!

Samtliga bakverk innehåller såklart det svarta guldet i olika former, men recepten för dem kan jag inte dela med mig av riktigt än så ni får ge er till tåls lite till.
Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att göra något som detta igen, det sätter verkligen kreativiteten på prov och är helt klart en utmaning. Men en mycket rolig sådan!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)