St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 12 april 2014

"Jag kungen är över alla här, över trädens gröna höjd..."

Ja kära vänner, då bidde det tårta igen! Denna gången en riktigt rolig tårta att göra då jag fick spinna loss med kreativiteten och skaparglädjen!
Önskemålen från födelsedagsbarnet var djungeltema, apor och gärna rosa! Och det är klart att man vill se till att födelsedagsgossen får det han vill ha!

Jag kan tillägga att jag under tiden tårtan skapades konstant gått och nynnat på sången från filmen "Djungelboken", ni vet den där som Kung Louie sjunger! Den fick tjäna som liten skaparsång och det funkade nog banne mig rätt bra. För jag måste säga att jag blev lite kär i dessa små figurer och det var näääääästan så att jag ville behålla tårtan själv ;)

Tårtan är gjord på vaniljbottnar och fylld med hallonmousse och citronmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Samtliga dekoration är gjorda av sugarpaste och gjorda för hand.

Steg-för-steg på Lejonet hittar du HÄR.
Steg-för-steg på apor hittar du HÄR.
Grattis Vilmer!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)