St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 10 augusti 2014

"Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt...."

Ja kära vänner, upptäckte att jag helt missat att dela denna tårta med er! Krokodiler var temat denna gången och jag kan lova att denna textramsa hann nynnas några gånger under tårttillverkningens gång: "nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i sin bil....". För er som inte känner till den så är det en barnsång som numera flitigt sjungs för sonen!
Tårtan är gjord på vaniljbottnar med hallonmousse och blåbärsmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Alla dekorationer är gjorda av sugarpaste.Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)