St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 8 april 2013

Ååååå underbara VÅR!!!!! Det var väl banne mig på tiden!

Ja kära vänner, ÄNTLIGEN verkar det som att våren börjar komma och visst är det alldeles UNDERBART! Solen som börjar sända sina värmande strålar på oss, fåglarna som kvittrar glatt och snön som efter många om och men börjar försvinna. Nu är tiden då jag njuter av allt sådant och det blir många och långa promenader med lille Charlie i vagnen. Mammaledigheten bör ju faktiskt användas till att njuta en massa, av sin lille goding, av våren, av livet.
Och så lite gottis förstås:


Dessa slängde jag ihop häromdagen när vi fick lite besök. Kladdkakecupcakes med grädde och dulce de leche- FARLIGT GOTT!!! Dekorationerna är som vanligt gjorda i sugarpaste. Nog blev det lite vårigt eller vad säger ni?!

Hur njuter DU av våren?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)