St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 14 april 2013

Pyssel, pyssel och lite mer pyssel!!


Ja det blev lite pysslande lite innan påsk. Dessvärre fick jag inte ut dessa bilder tidigare men- som man brukar säga; bättre sent än aldrig! 
Ibland faller andan på att pyssla lite med scrapping igen men inte så mycket med kort utan med påskägg. Galet kul att göra och blir en fin present till familj eller vänner. För några år sedan (innan bakningen) höll jag på massor med just scrapbooking och då var det många påskägg som blev tillverkade. Dessvärre lyckades jag inte göra några till mig själv då de blev så poppis så alla såldes (givetvis oerhört roligt!!). Just därför fick jag för mig att göra några till mig själv detta året...gick sådär...sålde flertalet av dem men lyckades behålla åtminstone ett själv. Nästa år ska jag nog vara ute i god tid innan påsk och göra fler. För nog är det roligt när andra tycker om det man gör!!
Bjuder på ett litet smakprov av några av äggen:Under påsklovet blev det också lite pysslande då söta Tilda, Charlies kusin, kom på besök. Jag hade lovat henne en dag med härlig pyssel i form av antingen bakning eller scrapbooking och Tilda valde, till min glädje, bakning!!! Så det fick bli minicupcakes där Tilda fick göra sina egna dekorationer. Vem vet, kanske blir en till liten bakerska i släkten?Så här tjusigt såg matsalsbordet ut efter att vi gått loss på dekorationer, strössel och stansar!


Sötnosen Tilda med sina fina minicupcakes!! Hoppas du hade en rolig dag gumman :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping