St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 14 mars 2013

När suget slår till!

Ja pysselsuget alltså....Har sett flera små söta macaronstårtor på olika bloggar så nu beslöt jag mig för att göra en egen :). Varför inte ha dem som en liten "treat" till bröllopsgästerna? Så kan de dessutom själva välja om de vill äta den eller spara den. Hade jag fått en sådan rolig liten sak hade jag nog sparat den men det är mest för att jag ÄLSKAR när det är i miniformat och dessutom blingat ;)
Går att göra i alla färger och med bling eller utan. Sen kan man förstås göra dem mer eller mindre ätbara. Jag skulle nog inte direkt knapra i mig massa stenhårda sockerkulor...men däremot de smaskiga macaronsen med någon god fyllning!
Men oavsett vad man vill göra med dem; visst är de söta att se på?!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)