St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 7 mars 2013

Idag saknar jag lite mer. När livet ändrar sig.

Ja, det är inte alla dagar man kan vara på topp. Idag är lite av en sådan dag. 
Idag är en sådan där dag då det gått många tankar genom mitt huvud. Tankar av saknad och tankar av sorg. Sorg över människor jag mist och som jag saknar varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag. Hela tiden. Människor som borde funnits kvar ett tag till. Människor som betydde så oerhört mycket i mitt liv. Människor jag älskat med hela mitt hjärta.
Det kanske inte är så konstigt att de där tankarna finns där just idag. Och kanske jag inte borde berätta varför. Men det finns ett behov att att skriva det någonstans, att fästa det svart på vitt. Att lämna ett spår av något och någon som betyder så mycket.
Just idag är det lite tyngre. Idag är min fars aska på väg till min stad för att slutligen begravas här där hans familj är. 

Min pappa fick aldrig möta min son. Han hann få veta att jag var gravid och han var så lycklig. Han skulle äntligen få ett barnbarn till. 
Men han fick aldrig se min älskade lille pojk. Min pappa dog oväntat och världen vändes upp och ner. Sorgen över att han inte fick se sitt barnbarn är stor och det är svårt att acceptera att livet kan ta slut så snabbt. Att allt kan ändra sig i en handvändning. Att någon du älskar, helt plötsligt inte finns där längre.
Att du helt plötsligt aldrig mer får krama dem. Att du inte längre kan säga till dem att du älskar dem. Att du aldrig mer får se dem.
Det finns inte en dag som jag inte saknar.
Det finns inte en dag då jag inte tänker på dem jag mist.
Men just idag är det lite extra tungt.
Just idag saknar jag lite mer.
Just idag gör det ont.

För dig Pappa.
Ditt barnbarn med de lyckligaste ögonen i världen. Jag hoppas du ser honom, vart du än är.
Som en vän till mig sa; ditt blod rinner i hans ådror.På så sätt lever du kvar.Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)