St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 19 februari 2013

Plötslig händer det!

Ja kära vänner, ÄNTLIGEN kommer här ett inlägg!! 
Hoppas allt är bra med er alla i vintervädret (om det är det ni har). Här snöar det för fullt igen och blåser istappar....känns det i alla fall som. Jag kan inte säga annat än att jag längtar efter våren nu GALET mycket!!! Tänk så härligt med den första vårsolen, höra fåglarna kvittra och kanske kunna njuta av vårens första fika utomhus- hur härligt är inte det?!
MEN, det lär nog tyvärr vara vinter ett tag till så vi får nog dessvärre stå ut med att kura ner oss under filtarna och tända värmande ljus ett tag till. Det är visserligen inte mig emot då det ger mig fler chanser att gosa med vår mysiga lille Charlie! Han växer så det knakar och har redan hunnit bli 2 månader gammal. Tänk vad tiden går...
Jag njuter för fullt av den lille busen och nu när han börjar ge gensvar genom att le så är det svårt att slita sig från honom (som att det inte skulle varit det innan....duh!!!).
Nåväl, nog om det för det är ju faktiskt dags att visa upp några nya alster här då det var ett tag sedan sist. Det var ju Alla hjärtans dag förra veckan så då passade jag på att baka lite. Det fick bli lite macarons då det var ett tag sedan jag bakade dem sist. Denna gången blev de fyllda med smaskig Nötcréme som numera finns på burk- YUM!!!! Och stora kameran fick också vara med denna gången vilket också var ett tag sedan.
Och sist men inte minst så måste jag ju faktiskt visa upp vår lille kille:

Glad för det mesta!


Lilla hjärtat mitt!

Nu börjar några olika projekt komma igång vilket känns skönt. Det känns som en evighet sedan jag bakade en tårta sist så det är på hög tid jag börjar igen eller vad säger ni?!

Kram på er alla och TACK för att ni fortfarande finns kvar och följer mig- det värmer mig! Skriv gärna en liten kommentar och lämna ett spår efter er, det uppskattas mer än ni tror!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)