St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 25 september 2012

Sakta men säkert framåt....och en bebismage!

Kolla in badbollen!!!!

Ja kära vänner, det var länge sedan jag skrev något här nu och förklaringen är egentligen ganska enkel. Jag har behövt tid för att försöka acceptera att två av mina käraste och närmsta familjemedlemmar nu är borta. Det har varit en oerhört tuff tid och det finns dagar som är tyngre än andra. Men det hela handlar nog om att ta dag för dag och på något sätt bli lite starkare. 
Några har frågat mig hur jag fortfarande står upp efter allt som hänt. Och sanningen att säga så är det nog ett smärre mirakel. Men jag har också turen att ha en fantastisk familj som ger mig ny luft att andas när det känns som att den tar slut. Jag har en underbar man vid min sida och en fantastisk dotter. 

Och sen har jag ju lille "Charlie" i magen att tänka på också.
Och han mår bra lille killen därinne. Han sparkar för fullt och busar mest hela tiden. Den 26e november är det tänkt att han ska dyka upp och vi ser alla fram emot hans ankomst. 
Magen växer för fulla muggar och man är inte fullt lika smidig som man tidigare var, skulle nog vilja säga att smidigheten är lika med ett kylskåp....typ. Att sätta på sig skorna är definitivt ingen barnlek vill jag lova! Stackars Jocke fick agera skohjälpare när jag i helgen skulle pröva ut höstskor, för pust och stånk vad svårt det var att nå ner!
Det börjar numera se ut som att jag har en smärre badboll fäst på magen och jag blir lika chockad varje gång jag ser mig i spegeln...
VART KOM MAGEN IFRÅN?????? VA, ÄR JAG GRAVID????? NÄR HÄNDE DETTA????
Stooooor badboll..

...som rymmer en liten skrutt!


Ja jösses, vad tiden går fort!!
Jag är redan i vecka 32, kan ni tänka er?! Tyckte nyss jag tog testet som fick oss alla att jubla. Nu är det inte alls långt kvar och det är många tankar och funderingar på hur han ser ut vår lille skrutt. 
Barnsängen står färdig och väntar på honom nu, liksom vagnen och bilbarnstolen.
Min kära mor roar sig grundligt med att köpa bebiskläder på löpande band och hon fullkomligt lyser när hon hittat något nytt fint som hon får med sig hem. Så kläder behöver vi knappast oroa oss för *fniss*. 

Just för tillfället är det ett smärre disco inne i magen och man undrar lite vad herrn pysslar med därinne? Känns som att han möblerar om alla organen minst sagt! Rätt vad det är så är hela magen sned och man kan se en bula där han har placerat sin lilla hand eller fot.
Kanske är det glädje över den galet goda Äpple och björnbärskakan han fick en stor bit av tidigare?
För nu kära vänner börjar suget efter att baka infinna sig igen! Och nog är det på tiden minsann, för det har varit en låååååååååååååååååång tid då jag inte bakat något alls. Inspirationen ville inte infinna sig och inte heller glädjen. Men håll tummarna nu för att det kommit tillbaka!!!
Till helgen ska här i alla fall bakas för min käre Jocke fyller år och det ska så klart firas med massa godsaker! Macarons var det en evighet sedan jag bakade så det är hög tid att jag gör det och jag längtar till och med tills jag får sätta igång. Tankarna går lite mot att göra ett dessertbord i miniformat med andra godsaker än tårta. Vi får se vad det blir för trevligt!

Anyway; ska försöka lägga ut receptet på den galet goda äpple/björnbärskakan också så klart, för den får ni inte missa att testa!!

Stor kram till er alla!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Så fin du är och underbar mage! Härligt ! Och kul att du börjar få tillbaka baklusten. Inte konstigt att den tryter i och med allt du gått igenom. Skönt att du har stöd omkring dig och en liten knodd att se fram emot snart. All lycka till! <3 kram från västkusten !

    SvaraRadera
  2. Ååh tusan så vacker du är! Världens finaste mage och finaste Du! Det bara lyser om dig. Det ska bli så himla kul att få se vilken liten slags person som finns därinne =) För övrigt så har du bara fått mage. Så det så! Puss / Bine

    SvaraRadera
  3. Så fin bebismage! Roligt att du hittat kraft att skriva på bloggen igen. Lycka till med allt!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)