St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 21 juli 2012

Regn och rusk kräver godsaker!

Ja kära vänner, det regnar och det regnar och det regnar.....och DET REGNAR! Inte är det mycket till sommar ute och jag kan inte påstå att det varit många överdrivet varma dagar ute. MEN- man får göra det bästa av det hela och regn kräver godsaker- eller hur?! Man måste ju åtminstone få en god fika medans regnet strilar nedför rutan.
Så idag inleddes dagen med lite bakning. Nectarine och jordgubbspaj fick det bli till att börja med. Sen kom jag på att jag hade sug efter att baka macarons idag igen (det var alldeles för länge sedan sist så jag passade på att baka några även igår!), och det fick bli päron och hallonsmak....YUM! 
Alla godsaker fick så klart följa med till föräldrarnas hus där vi kurade in oss medans det regnade.
Vem har sagt att man inte kan njuta även de regniga dagarna?

Nu är magen full på både paj, macarons och en liten Charlie så klart :)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Ja blir man inte piggare av dessa härliga bakverk & fantastiska bilder så vet jag inte vad som skulle göra en pigg ;)
    Ser verkligen jättemysigt ut Caroline!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)