St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 19 juli 2012

Flyttkaos och besatt av Instagram!!

Ja kära vänner, blogginläggen duggar inte direkt tätt här just nu men det finns goda skäl till det- tro mig. Här är det ett totalt kaos av flyttkartonger och det ser ut som att jag håller på att bygga ett fort av lådor...*suck*. Men ska man hinna i tid så får man ligga i. Det är bara två veckor kvar nu tills flytten går och det tar ju sin lilla tid att packa ner allt man äger och har. Men det positiva med att flytta är ju faktiskt att man också kan passa på att rensa ut allt sånt där man har i skåpen som aldrig används. Vi har sålt på loppis, skänkt bort, sålt, slängt och lite till tror jag minsann! Och det ska bli så galet skönt att flytta för nu får vi bra mycket mer plats, närmare bestämt 148 kvm, att fylla ut! Och nu börjar dessutom det roliga- att få styla och inreda vilket jag verkligen ÄLSKAR att göra!!! 
Veckan har även fyllts med diverse loppishoppande och vi lyckades komma över en gammal men väldigt häftig skrivmaskin för den lilla summan av 75 riksdaler. Nu ska den göras fin och sedan pryda något av alla stilleben som jag brukar komponera ihop.
Så, nu förstår ni varför bloggen inte riktigt får den tid som den förtjänar.

Men eftersom jag är lika glad i att ta kort som jag är i att baka så bjuder jag på lite bilder som jag lekt ihop via Instagram, vilket för övrigt är TOKROLIGT!!! Jag har blivit helt besatt av denna app och insett hur mycket kul man kan göra med bilderna. För att visa ett litet smakprov:
PS: bilderna i kollaget tagna av Inredningsfrun!
Eller varför inte lite inredning?

Kan tillägga att bilden ovan är ett litet projekt jag kommer jobba vidare med, den ska nämligen få bli en tavla att pryda en av hemmets väggar med :)Eller varför inte göra lite roliga bilder på sig själv?
Eller kanske göra lite bilder av vackra miljöer?


Och ja då, bilderna är tagna av mig! Fråga sambon- han börjar bli ganska trött på att jag ska stanna överallt med orden "vänta lite, jag ska bara plåta en sak...". Men lite får de allt stå ut med, eller hur?! ;)

Hoppas ni har en härlig sommar, trots allt regn. Visst fortsätter vi hålla tummarna för en RIKTIG sommar?!

Nu ska jag packa....lite till....och lite till.....och lite till.......

PS; du vet väl att du kan följa mig på INSTAGRAM? Du hittar mig under Stheavenstreet!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)