St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 22 maj 2013

Melonbiskvier och syskonkärlek!


Ja kära vänner, förra veckan fick jag ett litet ryck och gjorde biskvier- BARA för att det är kul! Kanske inte helt normalt men vad gör man inte för att få baka lite?! Fick ett tips från min vän Stina som också driver bloggen Tulipans Bakverk, att melonbiskvier med vit choklad var himmelskt gott. Och det är ju klart man måste testa att göra dessa smarriga godsaker! Så sagt och gjort- jag testade. Kan lova er att Stina hade rätt, så SJUKT GOTT att man liksom inte kan låta bli att ta en liten biskvi till. För det är det som är det härliga med dessa- de är gjorda i miniformat så man kan gott unna sig att ta fler än en. För vem vill inte njuta lite mer?!
Självklart kommer receptet här på bloggen på dessa godingar, håll utkik imorgon. Tills dess- lite bilder!

De små vimplarna har jag gjort av sk Washitejp och en tandpetare. Lätt som en plätt och ger en rolig effekt till fikabordet :). Washitejp finns bla på bokhandlar, Clas Ohlson och i scrapbookingbutiker.


Förutom att njuta av livets goda i form av bakverk, så njuter jag också av mina underbara barn. Att se dem busa gör mitt mammahjärta så varmt och jag kan se på i evigheter när min dotter får sin lillebror att bli alldeles vild. De har ett speciellt band de där två och jag ser glädjen i Charlies ögon varje gång han ser sin storasyster. Ingen kan busa med honom som hon kan och han blir helt till sig när hon sätter igång. Hela han rister och hans ögon LYSER när han får buset i kroppen! Som oftast tar han tag i hennes kinder med sina små händer och så slänger han sig mot henne för att ge henne en stor dreglig puss. Sekunden efter hör man oftasts ettt stort "EEEEEEWWWWWWWWW" från tonårsdottern. Men det är med ett stort leende hon säger det och en sekund senare är de igång igen med att härja. Det går liksom inte att värja sig mot deras skratt och jag upptäcker att jag sitter med ett stort leende när jag ser på dem. 
Tänk att ett mammahjärta kan brinna så starkt och så varmt för sina barn.
Jag skulle gå till världens ände för de två.
Utan tvekan.
När som helst.
För mina barn.
Ni är lycka.
Kärlek
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping