St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 7 november 2012

Det här med att göra om....

...kan ju faktiskt vara riktigt roligt många gånger, eller vad säger ni?! Ett av projekten jag hade när vi precis flyttat in var att göra om en byrå som vi inte riktigt visste vart vi skulle göra av. Den var avskavd och repig på ovansidan och handtagen var väldigt mycket 80-tal. Så det fick bli en helrenovering kan man säga. Jag målade den helt enkelt svart för att sedan sandpappra kanterna och lite här och där. Och så bytte jag så klart ut de fula handtagen mot lite häftigare knoppar. Tänk vad lite färg kan göra!!
Nya knoppar kan göra underverk på den tråkigaste möbel.

Lite halvslitna kanter för att ge den det där fräcka utseendet.


Lite fina höstdekorationer är ju aldrig fel.


Jodå, jag är nöjd med byrån som nu pryder hallen och får vara hem till alla vantar, mössor och halsdukar som nu behövs!

Och många saker har det blivit som fått sig en omgång av pensel och slippapper. Det är ju faktiskt väldigt kul att få sätta sin egen prägel på saker, eller vad tycker ni?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Den var söt innan också, men blev väldigt snygg i svart! Vi ju målade om en gammal vit 20-talssoffa i svart och den blev också grymt fräck :-)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)