St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 10 april 2011

St Heaven Street på sitt första event!

Igår smällde det, St Heaven Street var med på sitt första event! Massor av tjejer som fick bli sminkade, fotograferade, fick goodiebags, bli stylade och så klart- fick äta cupcakes och macarons. Jag hade fullt upp i stort sett hela tiden och fick höra många ord av uppskattning och givetvis mycket frågor. Det är verkligen kul när det man gör är uppskattat!! 
Det var dock mycket slit för att lyckas genomföra det. Förutom allt bakande under veckan så skulle ju allt dit också, vilket visade sig inte vara det lättaste. Det var mycket springande i trapporna här (kan tillägga att jag bor på fjärde våningen, utan hiss!!!), och det känns verkligen i benen. Lådor, tårtor, kandelaber, macarons, minicupcakes, dator och lite till fick skeppas i omgångar till Palace. Vanligtvis har jag hjälp av min man när det är  mycket på gång men denna helgen var ju han bortrest så jag fick springa tusen (ja det kändes faktiskt som det!!!) gånger upp och ner. Stressad? Nej, inte alls.......
Till råga på allt så lyckades jag smasha ena blomman på min cakedummie så det var bara till att sätta sig och laga den lite hastigt och lustigt. Så efter mycket springande fram och tillbaks, efter frustration och stress så lyckades jag faktiskt genomföra det jag hade tänkt. Och nog känns det skönt att få höra härliga saker om sina bakverk då!!!
Givetvis förevigade jag allt så att ni ska få se :). Tyvärr missade jag att ta kort på killen som bar runt på brickorna med mina cupcakes. Hade ju fått en snygg karl som skulle dela ut dem på silverbrickor, kan tillägga att han serverade dem med bar överkropp ;). Det verkade vara ett populärt inslag hos många av tjejerna!










Jag fick för övrigt äran att möta en av mina härliga läsare; Rose-Marie!! Kul att äntligen träffa dig i verkligheten :)

Idag ska jag inte baka överhuvudtaget, tänkte försöka hålla mig ifrån köket och spendera dagen med att fika med dottern på underbara Gårdby lantcafé och sen kanske hinna med en bio! Det tycker jag att jag är väl värd efter veckan slit!



PSSSSSST; igår fick jag en oerhört rolig nyhet som jag blev sååååååå glad och exalterad över!!! Vad det var får ni läsa om lite längre fram :)

Ha en underbar dag alla härliga läsare!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Rose-Marieapril 10, 2011

    Jag kan bara hålla med,det var kul att träffas i verkligheten och inte bara på bloggen:-)
    Ha det så mysigt med dottern på café och bio det är du värd efter allt slit.Din lilla tatuerinscupcake med rosen på ligger i mitt vitrinskåp och är söt.

    SvaraRadera
  2. Tack Rose-Marie! Vi har haft en härlig dag på Gårdby lantcafé dottern och jag :). Vad kul att du fick med dig i liten cuppis hem :) och återigen; kul att träffa dig!

    SvaraRadera
  3. Vilket ljuvligt bord med en massa vackra och gottiga saker!! Och vilka fina fat och utsmyckningar du hade, var en väldigt härlig kontrast mellan de starka och söta färgerna och de rustika faten och "tavlan". Väldigt bra komponerat, hade varit kul att se i verkligheten! Grattis till din succe!!
    Härligt med en bakfri dag tillsammans med din dotter då du stressat å kämpat så med detta event. Förtjänade du verkligen! Hoppas ni hade det riktigt mysigt å gott!
    //Julia Sandell

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)