St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 2 juli 2011

Tips om gott vin till maten!



Jag har fått möjligheten att pröva ett nytt vin som kommer på den svenska marknaden:


Adobe Reserva Cabert Sauvignon – Perfekt till sommarens grillning
Välbalanserad och fruktig smak med inslag av fat, svarta vinbär, gräs, ceder och mörk choklad. Doften är mycket fruktig med inslag av fat, lakritsrot, svarta vinbär och gräs. Serveras vid 16-18 grader gärna till grillade och smakrika rätter av lamm- eller nötkött Vinet är helt ekologiskt producerat.             

Art. nr:  6853                                    
Alkoholhalt: 14%                               
Pris: 79 kr



Viñedos Emiliana är en chilensk vingård med stark känsla för ansvar och visionärt tänkande. 
Här produceras viner ekologiskt med hänsyn till omvärld, omgivning och de anställdas välfärd och rättigheter. Visionen är att producera viner av högsta kvalitet i samklang med naturen.                                                                                                             

På Emiliana tar man även väl hand om sina anställda. Som ett exempel på det låter man sina anställda odla sina grönsaker på mark som för stunden inte brukas. På så sätt säkerställs en del av familjernas livsmedelsförsörjning under hela året. Efter drygt ett decennium av hårt arbete och nya arbetsmetoder har Emiliana ett flertal nationella och internationella utmärkelser samt ett komplett utbud av ekologiska viner. 

Nu i juli lanseras den nya årgången av det röda vinet Adobe Reserva Cabert 
Sauvignon





Recension: Mycket gott vin måste jag säga och jag är glad för att jag fick prova det! Passade utmärkt till hemmagjord hamburgare med aioli och salsa. Ett mycket smakrikt, fylligt och friskt vin som var väldigt lättdrucket. Helt klart något som jag kommer köpa när det kommer ut!!! Vinet tog fram smaken på ett bra sätt i maten. Det passar utmärkt att dricka även utan man i min mening. Att det sedan är ekologiskt är ett stort plus, för vem vill inte värna om naturen?!

Till er som gillar röda viner; spring iväg och köp detta när det kommer ut. Ni kommer inte att bli besvikna! 



Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)