St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 25 juli 2011

Födelsedagsbord!

Måste erkänna att jag känner mig ganska trött ikväll efter att ha hållt igång sedan klockan åtta imorse. Det ska bli oerhört skönt att gå och lägga sig måste jag motvilligt erkänna. Ska nog ta mig en liten sovmorgon imorgon minsann!!!









Vackra sockerkulor som dekoration.

Älskar mina ljusstakar i fattigmanssilver.

Av någon märklig anledning ser inte bordet hälften så fint ut på bild som det gör i verkligheten *grrrrr*, får helt enkelt lära mig ta bättre bilder!!!



Yum, jättegod tårta!!!

Vackert paket och matchande blommor!

Tårta och macarons i guld och brons.



Presenten:


Jo, ett grymt snyggt armband från Sinners and Saviours!! Steampunkinspirerat och galet coolt! Om ni inte varit inne på Sinners and Saviors fräcka blogg så tycker jag ni ska ta er en titt!! Bloggen hittar du HÄR!



Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Du.. tycker det ser otroligt fint ut :) Men visst jag känner igen den där irritationen när man ser hur fint det är men man får inte det fina med på bild... ;)

    Ser otroligt vackert och gott ut iafl :) Jätte snygg tårta åxå :)

    SvaraRadera
  2. Tack, vad gullig du är!! Ja det är verkligen sjukt svårt att ta kort på ett bord! Och så irriterande när man inte får till det som man vill *grrrrr*. Fel ljus och fel inställningar...jaja, det är som de säger; övning ger färdighet!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)