St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 21 juli 2011

Fräcka teatermasker och en spark i röven till sjukvården.

Ikväll har min fina Mia varit här och "sockrat sig" som vi brukar säga. Det är vårt lilla kodord för göra-massor-av-blommor-och-annat-kul-med-sugarpaste!! Så ikväll har det tillverkats blommor på löpande band och bebisar också förstås. Till och med dottern har fastnat i skapandets värld och tillverkar som bebisar för fulla muggar (hon har inte varit ett dugg intresserad innan men bebisarna tyckte hon om). Självklart kommer det bilder på dotterns idoga pysslande också, dem får ni se imorgon :).
Kära Mia kom på ett litet roligt sätt att göra små teatermasker på så det satte vi också igång med. Fick dock göra ett litet avbrott för att hämta medicin till min stackars man som ligger med en väldigt tandvärk. Måste passa på att spy lite galla över vår sk sjukvård. Med tanke på hur ont han har (han är för övrigt likblek och dyngsur av svett för att han har så ont) så ringde han till sjukhuset för att få lite smärtstillande. Men se det gick inte. Nej, det verkar vara så att sådana saker är bara reserverat knarkare och kriminella, behöver de hjälp då jädrar anamma kan vi sätta in allt som behövs. Vi andra, skattebetalare vars pengar ska gå till bla vård, kan inte få hjälpen när den behövs. Och om sjukvården ej kan hjälpa till med en sådan fjuttig sak som tandvärk så undrar jag hur i h********e de kan hjälpa till med större saker. Och ja, vi har kollat om det finns en jourtandläkare, det gjorde det inte. Och ja, vi har ringt till sjukvårdsupplysningen som så glatt informerade om att det var bara till att bita ihop tills imorgon och ringa tandläkaren klockan åtta på morgonen. Så nej, jag kan inte säga att jag har något förtroende för den sk vården. Futtigt tycker jag.
Så, nu har jag spytt färdigt.
Här kommer maskerna:


Lade dit en nässpray för att ni ska se hur små de är ;)




Svårt att ta bra kort på de små rackarna, de ser bättre ut i verkligheten vill jag tillägga ;). Ska vidareutveckla denna idé och göra större tänkte jag. Kan nog bli rätt häftigt att lägga på en cupcake!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Ja man blir sällan förvånad när det gäller svensk sjukvård, man ska typ vara döende om man ska ha nån hjälp.
    Men alltså... din bi-bebis. Jag typ dog. SÅÅÅ himla söt!!!! Nu måste jag nog också köpa den formen och klä bebisar i djurkläder :-)
    Jag var på Chilli igår och de hade våra stoooooooora bonbonjärer där för 299kr styck så kolla upp vart den finns en sån affär i din närhet!! Jag köpte inga igår men ska nog dit på söndag o köpa ett par. Det lär kosta en hel del att fylla dem men supersnyggt hade det varit! Han i affären visste inte vad jag menade när jag sa bonbonjär haha, han sa "jaså ljusstakarna?" höhö - näää inte ljusstakar.
    Tack för din fina kommentar om mitt blå dessertbord, tråkigt då var att det var kolmörkt i lokalen så alternativet var lysrör i taket eller de fula lamporna PÅ dessertbordet - som dödade helhetsbilden. Men smarrigt var det iaf :-)

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen bedrövligt! Tur att man har snälla vänner som hjälper en i nöden. Han fick tabletter av en av mina väninnor så han slapp lite av värken och fick sova i natt. Nu är han hos tandläkaren!

    Hihi, vad kul att du gillade bibebisen, den är ju så söt! Rekommenderar varmt formen, den är så sjukt bra! Lätt och smidig att använda och blir alltid fint resultat. Jag har formar även för knappar och medaljonger, alla av dem är First Impression Molds. Köp den, du kommer inte bli besviken!!! Min dotter var också lite inne på att göra dem i djurkläder, hon som aldrig varit intresserad av att göra dekorationer är nu helt plötsligt superintresserad av att göra bebisar??? Hon får pyssla allt hon vill, hon kanske också fastnar för denna underbara värld hahaha :)
    Har hört flera stycken nämna Chili och jag har varit inne på deras hemsida (tror det var rätt chili i alla fall), hittade tyvärr inga bonbonjärer och vi har inte chili här *suck*. Får kolla när jag åker iväg och se om det finns i någon annan stad. Skulle inte förvåna mig om jag hittar 2000 varianter när jag är i London *s*. Lite komiskt när inte ens de som jobbar i affärerna vet vad det är, blir ju inte lättare att hitta någon då haha ;). Har nog lärt halva Kalmars försäljare vad bonbonjärer är, de har ingen koll här heller!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)