St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 13 februari 2011

Nytt projekt!

Nu har jag kommit på att jag ska testa ytterligare en ny grej: Macarons! Dessa underbart söta små biskvier blev jag helt förälskad i första gången vi var i Paris. Hade inte sett dem innan men nu skulle man nog minst sagt kunna säga att de syns överallt! Och eftersom de inte verkar vara allför komplicerade att göra så måste jag ju givetvis pröva mig på att baka dem. Men först måste jag ha tag på ett stor rund tyll till en sprits så jag kan spritsa ut dem snyggt. Sen mina vänner, ska ni få äta macarons tills ni inte orkar mer :). För er som inte har sett hur de ser ut så lägger jag ut en bild.


Visst vill man ha en sån till fikat?!

4 kommentarer:

  1. spännande... de klarar du galant<3. kram Emma

    SvaraRadera
  2. Ja det hoppas jag verkligen! Får lägga ut lite kort på dem när jag gjort dem så får ni bedömma :). Kramar

    SvaraRadera
  3. Hur gick det med dina macarons? Bildbevis tack! :) kram Liv

    SvaraRadera
  4. Jag har inte gjort dem än ju, måste ha en annan sprits! Det får bli när jag beställt en sån :). Sen kommer det bilder! Kram

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)