St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 7 februari 2011

Jag är glad att jag har underbara vänner!

Vill bara dela med mig av lite glädje så här innan läggdags! Jag är glad att jag har så många underbara vänner och bekanta runt omkring mig. Ni peppar mig och får mig att vilja nå längre och bli bättre. Faktum är att vänskap räcker oerhört långt och kan få en att orka de dagar man är som tröttast. Det är så viktigt att ha människor omkring sig som tror på det man gör och ger en den där extra lilla pushen.
Tyvärr råkar man i livet ut för en del som hellre trycker ner än hjälper någon upp och det är lätt att bli besviken och sårad de gångerna. Som de flesta erfarit är det lättare att ta till sig negativ kritik än positiv feedback. Ibland finns de där tråkiga människorna i ens omedelbara närhet vilket gör det hela ännu mer sårande. Skulle dock vilja citera min man med något han sa ikväll; låt inte någon stå i vägen för ditt mål. Räkna de människor du har som stöttar dig istället för de som inte gör det.
Och vet ni vad; han har rätt! Jag ska räkna er alla och jag ska glädjas varje dag för att ni finns där och för att ni bryr er. Vad vore livet utan er? Inte mycket.
Så detta är ett inlägg till er alla som får mig att må så bra. Jag hoppas jag kan ge er det tillbaka.

Åt helsike med alla dem som inte tror på en! Jag kan och jag ska!

Stora varma kramar till mina vänner, ni är bäst!

/Caroline

3 kommentarer:

  1. Jag står bakom dig! Två tummar upp! (sen så fyller jag 35 i slutet av mars och skulle uppskattat en tårta :p )

    SvaraRadera
  2. Tack Dennis! Det uppskattar jag :). Ska se om jag inte kan få fram en ball liten tårta till dig ;)

    SvaraRadera
  3. Finns alltid här!
    Kramar
    Mia

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)