Det är ju alltid kul att pynta macaronsen man ska ha på fikabordet. Varför inte sprinkla lite strössel eller fina sockerpärlor på dem innan de åker in i ugnen? Så blir de ännu sötare!!!
Det färdiga resultatet få ni så klart se lite senare :D. Nu står macaronsen och vilar och om en stund ska de in i ugnen. Denna gången blir det lite mer "höstiga" färger!
Har man väl börjat plinga dem så är det svårt att låta bli :) Kan konstatera att man får blinga lagom för annars spricker de lätt!
SvaraRaderaJag håller med dig!! I löööööv the bling! Mina sprack inte, däremot lyckades jag bränna en plåt trots att det var samma gradantal som alltid och samma tid de stod i ugnen. Misstänker att det kan vara färgerna jag använde. Har märkt att det är inte alla färger som passar när man gör macarons. Wiltons funkar inte alls tyvärr. Synd, för de har många vackra färger.
SvaraRadera