Goda blev dessa små kakor även om jag denna gången inte lyckades med utseendet på dem. De är dock helt klart värda att göras för de är supersmaskiga!!
Ballerina Cake Pops
ca 14 st
1 pkt kladdkakeballerinakex (passar med vilka ballerina som helst så ta det du tycker om)
100 g philadelphiaost
1/2 dl florsocker
100 g vit eller mörk choklad
strössel
grillpinnar eller klubbpinnar
Gör så här:
Kör kakorna i en mixer tills de är smulor. Blanda i philadelphiaost och florsocker (lättast är det att blanda med händerna). Rulla till bollar och låt dem stå i frysen i ca 30 minuter.
Smält chokladen i vattenbad eller i micron.
Ta ut en i taget från frysen (de blir kladdiga fort, därför är det bättre att ta en i taget). Trä på bollarna på 1/2 grillpinne el en klubbpinne). Doppa i chokladen och sen i strösslet. Låt stelna i kylskåp.