onsdag 2 mars 2011

Dessa blev riktigt balla!!



















Dessa ska levereras imorgon bitti :)

5 kommentarer:

  1. Hejsan stumpan! Jag är här inne och läser titt som tätt men har aldrig lämnat ngn kommentar, fy skäms på mig själv ;) Jag är grymt imponerad av alla dina skapelser men inte det minsta förvånad över att du lyckas åstakomma dessa och driva igenom allt med bravur. Det är ju du i ett nötskal! Men gud så snygga bakelserna med svarta blommor blev!! En favorit =) Tusen kramar Bine

    SvaraRadera
  2. finns bara ett ord WOW!!!!! Gud så häftiga, hur får du toppingen så blank o fin? och vad använder du för sprits?
    ha en bra dag
    // Zita

    SvaraRadera
  3. Bine; tack fina du!! Ja visst blev de läckra :). Känner mig faktiskt nöjd med dem måste jag säga! Nu väntar jag på att få höra vad den som skulle få dem tyckte om dem. Saknar dig här borta i Kalmar, du måste komma hit och hälsa på snart!! Massa stora kramar till dig vännen :)

    Zita; Tack!! Toppingen blir blank av philadelphiaosten jag har i. Använder en stjärnsprits till att spritsa toppingen. Måttet vet jag dessvärre inte men jag kan ta reda på det :)
    Ha en bra dag du med!!!

    SvaraRadera
  4. Caroline... du är SJUKT duktig! Men det KAN fan inte vara nyttigt att ÄTA de där. Ser nästan overkliga ut. Som om de vore dataanimerade. :-)
    Zita: Det är fett som får det att bli glansigt om vi ska vara noga. Men det låter ju bättre med philadelphiaost. ;-)
    Hälsn. Henrik.

    SvaraRadera
  5. Henrik; Tack, det blir jag glad av att höra!!! Nyttigt och nyttigt haha...nja, räknar man i sockermängd så nej! Kan tillägga att fett inte alltid blir glansigt dock, tro mig. Med alla varianter av topping jag gjort där det är fett inblandat så blir resultatet inte alltid fullt så glansigt som detta. Men kan hålla med dig; det låter bättre med Philadelphiaost ;). Säger vi något annat skriker alla! :O

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)