St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 30 oktober 2011

En rolig fotosession och ett vackert dessertbord!

Idag har vi som sagt varit och fotat dessertbord. Vi riggade upp allt hemma hos Marika, Inredningsfrun, eller snarare sagt ute hos Marika. Jag hade fått låna massor av vacker rekvisita från min favoritbutik- TOPIARY, och det kom väl till pass vill jag lova. Det blev ännu bättre av att Marika själv har så oerhört mycket vackra saker och ett sådant vackert hem, både ute och inne. Hon är dessutom en makalöst härlig tjej med sin positiva energi och underbara personlighet (dessutom är hon tokvacker!!!). 
Hon är grym på det där med att pyssla och pynta och precis som mig, har hon en förkärlek för att rigga upp inredningsdetaljer och få till det där lilla extra.
Det var vansinnigt kul att få göra denna fotning, framför allt eftersom jag velat göra detta länge. Dessertbord har varit en sådan där önskesak eftersom det gäller att kombinera två av mina favoritsaker- bakverk och inredning!!
Jag tycker vi fick till det väldigt snyggt och jag väntar med spänning på Marikas kort. Bilderna ni får se nu är de jag själv tog lite hastigt under tiden. Det är lite skillnad med hennes kort då hon är enormt duktig på att få till vackra bilder. Marika är den jag kommer använda mig av framöver för mina bakverk när det är dags för dem att plåtas. Meningen är att jag ska ha vackra bilder till min lokal och jag vet att jag kommer få stor användning av bilderna.
Nog sagt; here we go!!
Marika är i full gång med att rigga upp bordet.


Här fotas det för fullt!















Jag tror jag ska döpa om denna kvinna till "MACARON-DAMEN", jag har nog aldrig träffat någon som älskar macarons så mycket som henne!!! Och det tycker jag är superkul (eftersom jag älskar att baka dem så ger Marika mig ett perfekt skäl till att få göra det hihi!).



























Tack du fantastiska Marika för en trevlig dag!!
Och Tack Åsa på Topiary för lånet av alla vackra saker!

PS; Marikas kort får ni så klart se här på bloggen så fort de är klara :)



Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

9 kommentarer:

  1. Helt fantastiska bilder!!! Vilket bord!
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska bakverk och färger som smälter in så bra med naturen och rekvisitan ;))) Vackert!!
    kram susanne

    SvaraRadera
  3. Julia Sandelloktober 30, 2011

    Helt ofattbart vacker och läskande!! Speciellt den där chokladkakan, lite extra svag för sånt! :-) Den låg på ett sånt vackert å höstigt fat också. Men alla utsmyckningar var underbara och dina bakverk är som vanligt konstverk!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Men Guud vad mycket gott! Och vad vackert allt ser ut! Ring nästa gång ni behöver hjälp att rensa faten, jag bor inte långt bort! :-)

    SvaraRadera
  5. amen så vackert ni gjort,helt otroligt.ja skulle gärna vara där och mumsa lite.
    alltså du måste tävla med detta dessertbord.du skulle säkert vinna

    SvaraRadera
  6. det ser så himla kul att vara fotograf! Härliga bilder!

    SvaraRadera
  7. guud vilket dessertbord! Helt fantastisk!! =)

    SvaraRadera
  8. Helt ljuvligt vackert ni gjort med dina fantastiska bakverk och alla dekorationer! Underbara bilder !!

    SvaraRadera
  9. Tack allihop för era fina kommentarer, jag blir så glad av dem!!! Ni är för gulliga :D
    Stor kram till er alla!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)